headerimage

Zoek je goede Echografie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Marilyn, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Veldhoven. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Echografie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0133022 WhatsApp

Een dieperliggend onderzoek met echografie

Verder kijken met echografie

Je hebt ergens klachten en bent voor een eerste gesprek bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut bekijkt samen met jou waar de pijn vandaan komt en welke behandeling het beste past. Soms is de oorzaak moeilijk te vinden en is het nodig om even wat verder te kijken. Door middel van echografie kunnen we ‘naar binnen kijken’ om erachter te komen wat jouw klachten veroorzaakt. Maak vandaag nog een afspraak.

Hoe werkt echografie?

Bij een echo bewegen we met een echokop op en om de plek waar je klachten ervaart. Door middel van een gel op de huid kan de echokop via geluidsgolven ‘kijken’. De fysiotherapeut kan de beelden interpreteren en dit vertalen naar een diagnose. De geluidsgolven zijn zo hoog dat wij dit met ons menselijk gehoor niet kunnen horen. Een echo doet geen pijn en is niet schadelijk voor je.

Gericht behandelen bij shockwave

Behalve als onderzoeksmiddel wordt echografie ook ingezet als een hulpmiddel om gericht te kunnen behandelen. Denk bijvoorbeeld aan de voorbereiding voor een shockwave behandeling. Door middel van de echo kan de fysiotherapeut bepalen waar de shockgolven op gericht moeten worden.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top